Ureco wint de veiling van het Collectief Asbest Saneren in Breda en Etten-Leur

Op 28 mei hebben wij de veiling van het Collectief Asbest Saneren in Breda en Etten-Leur gewonnen. Alle deelnemers ontvangen van ons een persoonlijk aanbod.

Wie zijn wij? Ureco. De specialist in asbestsanering.

Ureco is in 1994 opgericht en maakt deel uit van de Holland Herstel Groep Holding. Wij bieden naast asbestsanering, onder andere, calamiteiten service, specialistische reiniging, droogtechniek en chroom-6 sanering. Om onze klanten van een hoog serviceniveau te voorzien zijn wij 24/7 bereikbaar via ons alarmnummer.

Wij hebben ervaring met asbestsanering in veel verschillende omstandigheden. Denk aan reguliere saneringen, sanering na brandschade, mutatiesanering en agrarische schades (levende have). Zo is door de jaren heen enorm veel expertise opgebouwd in Nederland op het gebied van asbestsanering. Met uiterst ervaren medewerkers zijn wij actief vanuit 6 vestigingen in Nederland, waaronder een vestiging in Breda. Ureco is erkend asbestverwijderaar en ISO 9001 en VCA gecertificeerd.

Ja, ik wil een persoonlijk aanbod ontvangen

U kunt in de bijgesloten documenten meer lezen over de vervolgstappen na acceptatie van uw persoonlijk aanbod en uitzonderingen ten aanzien van het Collectief Asbest Saneren.

Documenten

Nadat de saneringswerkzaamheden grondig zijn uitgevoerd plaatst Ureco een nieuw, asbestvrij dak. Hiervoor maken wij gebruik van hoogwaardige materialen. Hieronder leest u welke producten Ureco gebruikt. De producten die wij u tonen zijn inbegrepen in uw persoonlijk aanbod.

Productinformatie

Wij hebben gekozen om te werken met Eternit Ecolor golfplaten vanwege de goede kwaliteit van dit product. Verdere informatie kunt u vinden op de website van Eternit.

Eternit Ecolor golfplaat

De Eternit Ecolor golfplaat is de absolute topper binnen het gamma van de golfplaten van Eternit, mét reden! Voordelen:

  • Geluidsisolerend
  • Ademend karakter zorgt voor minimale condens
  • Roestvrij en bestand tegen agressieve invloeden
  • Ruim aanbod aan lengtes, kleuren en hulpstukken

Producttypering

Ecolor vezelcement golfplaten zijn geprofileerde platen, leverbaar in diverse kleuren en afmetingen. Binnen het Collectief Asbest Saneren kunt u kiezen uit donkergrijs of bakstreenrode platen. De overige kleuren zijn beschikbaar tegen meerprijs.

Kleuren

Standaard inbegrepen

Baksteenrood
collectief asbest saneren

Zwart
collectief asbest saneren

Beschikbaar tegen meerprijs:

Kleuren

Koraalrood
collectief asbest saneren

Wolkengrijs
collectief asbest saneren

Donkergrijs
collectief asbest saneren

Herfstbruin
collectief asbest saneren

Productspecificaties

De dwarsdoorsnede van de platen wordt gevormd door nagenoeg sinusvormige golven. Deze producten zijn samengesteld uit Portlandcement, aangevuld met minerale toeslagstoffen en synthetische vezels. Om een constante kwaliteit te garanderen worden ze geproduceerd door middel van zeer geavanceerde procestechnologieën. Daarbij wordt de toplaag tweemaal voorzien van een hoogwaardige coating op basis van acrylaten. Zelfs de kopse kanten worden gecoat.

collectief asbest saneren

Vormgeving en afmetingen

collectief asbest saneren collectief asbest saneren

K-Nokstukcollectief asbest sanerenEen K-nokstuk wordt gebruikt als afsluiting van de nok bij zadeldaken. De horizontale overlap dient te worden afgedicht met kitsnoer of afdichtingsband dat zo dicht mogelijk aan de rand van het nokstuk wordt aangebracht.

S-windveerstukcollectief asbest saneren

Een windveer wordt toegepast als afsluiting van dak zijkanten. De minimale dakhelling bedraagt 20°.

collectief asbest saneren