Ureco en het Collectief Asbest Saneren Breda

Welkom op de webpagina van Collectief Asbest Saneren in Breda. U heeft zich ingeschreven voor collectief asbestsaneren en hier treft u alle relevante informatie aan.

Ureco. De specialist in asbestsanering.

Ureco is in 1994 opgericht (24 jaar) en maakt deel uit van Holland Herstel Groep Holding, waarin wij naast asbestsanering ook onder andere calamiteiten service bieden, specialistische reiniging, droogtechniek, chroom-6 sanering en meer. Om onze klanten van een hoog serviceniveau te voorzien zijn wij 24/7 bereikbaar via ons alarmnummer.

Asbestsanering doen wij in veel verschillende omstandigheden. Denk aan reguliere saneringen, na brandschades, mutatiesanering en agrarische schades (levende have). Zo is door de jaren heen enorm veel expertise opgebouwd in Nederland op het gebied van asbestsanering. Met uiterst ervaren medewerkers is het bedrijf actief vanuit 6 vestigingen in Nederland, waaronder een vestiging in Breda. Ureco is erkend asbestverwijderaar en ISO 9001 en VCA gecertificeerd.

Verder kunt u meer informatie lezen met betrekking tot de vervolgstappen, verkoopsvoorwaarden en uitzonderingen ten aanzien van het Collectief Asbest Saneren in de Gemeente Breda.

Hieronder treft u informatie aan over de producten die Ureco bij u plaatst nadat de saneringswerkzaamheden grondig zijn uitgevoerd. De producten die wij u tonen zijn inclusief in het aanbod.

Productinformatie

Wij hebben gekozen om te werken met Eternit Ecolor golfplaten vanwege de goede kwaliteit van dit product. Verdere informatie kunt u vinden op de website van Eternit.

Eternit Ecolor golfplaat

De Eternit Ecolor golfplaat is de absolute topper binnen het gamma van de golfplaten van Eternit, mét reden! Voordelen Niets dan voordelen:

  • Geluidsisolerend
  • Ademend karakter zorgt voor minimale condens
  • Roestvrij en bestand tegen agressieve invloeden
  • Ruim aanbod aan lengtes, kleuren en hulpstukken

Producttypering

Ecolor vezelcement golfplaten zijn geprofileerde platen, leverbaar in diverse kleuren en afmetingen. De dwarsdoorsnede wordt gevormd door nagenoeg sinusvormige golven. Deze producten zijn samengesteld uit Portlandcement, aangevuld met minerale toeslagstoffen en synthetische vezels. Om een constante kwaliteit te garanderen worden ze geproduceerd door middel van zeer geavanceerde procestechnologieën. Daarbij wordt de toplaag tweemaal voorzien van een hoogwaardige coating op basis van acrylaten, zelfs de kopse kanten worden gecoat.collectief asbest saneren

Kleuren

Koraalrood
meerprijscollectief asbest saneren

Wolkengrijs
meerprijscollectief asbest saneren

Baksteenrood
standaardcollectief asbest saneren

Donkergrijs
meerprijscollectief asbest saneren

Zwart
standaardcollectief asbest saneren

Herfstbruin
meerprijscollectief asbest saneren

Vormgeving en afmetingen collectief asbest saneren collectief asbest saneren

K-Nokstukcollectief asbest sanerenToepassen als afsluiting van de nok bij zadeldaken. De horizontale overlap dient te worden afgedicht met kitsnoer of afdichtingsband dat zo dicht mogelijk aan de rand van het nokstuk wordt aangebracht.

S-windveerstukcollectief asbest sanerenToepassen als afsluiting van dakzijkanten. De minimale dakhelling bedraagt 20°.

collectief asbest saneren